Uppladdad av  :  Nick Leo
Bildnamn  :  3
Beskrivning Raka rena linjer...

Röster  :  15 st
Poäng  :  19 total
Betyg  :  1.27Föregående | Visa nästa Visa nästa bild

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Ulf och Åsas kök. De belönas med nya köksvaror för 50 000 kronor från HTH Kök.

Föregående | Visa nästa Visa nästa bild

3
Raka rena linjer...
Föregående | Visa nästa Visa nästa bild
Betyg just nu: 1.27
 
Senaste inlagda foton
Visa nästa 20 bilder Visa nästa 20 bilder
5
5
Ventilation från -79 ur funktion.
4
4
Spruckna luckor & trasiga lådor mm.
3
3
Raka rena linjer...
2
2
Man kan snart skrapa matjord ur bänkskivan.
1
1
Kaklet ramlar av väggarna.
Kök med bas..
Kök med bastukänsla 2
Kök med bastukänsla.
Kök med bas..
Kök med bastukänsla 1
Kök med bastukänsla.
Inne i skåp..
Inne i skåpen
Ja, det är inte bättre inne i skåpen. Jag står inte ut med att se sådant här. Varför göra det så fruktansvärt slarvigt. Vad är det då för mening att göra något överhuvudtaget.
Vi funderade på att bara byta luckorna och skrapa av den röda färgen som sitter på kanterna runt varje skåp, men det blev inte bra. Dessutom luktar den gammal unken cigarettrök inne i skåpen, så varför lägga ned pengar och energi på att göra något som bara kommer bli till hälften acceptabelt.
Det känns inte fräscht att ställa in sin rena disk i dessa skåp (det ska tilläggas att det inte heller var så rent inne i skåpen).
Från början var man ju lite optimistik och trodde att man kan få ordning på detta kök, men vi känner att vi vill ha allt nytt och fräscht, men det är en stor investering som vi inte kan göra just nu och det känns tungt för jag trivs inte i detta kök. 
Tänk att få ett rejält kök från en känd kökstillverkare...en dröm som skulle gå i uppfyllelse.
Överskåpen
Överskåpen
Ja, så här ser det ut överallt, färg som vräkts på så att det runnit. Man har använt en roller så ytan är inte slät och fin. Dessutom är den helt flammig.. och vitprickig sedan man målat taket vitt. 
De andra luckorna är inte bättre de, men överflöd av färg och små skador överallt.
Väggen
Väggen
I hela köket har tak, väggar och lister, ja till och med fönsterbågarna målats med denna sträva färg. Överallt på väggarna har färgen krackelerat. Det ser inte klokt ut. Färgen har sprätt på diskbänken, bänkskivan, uppe på fläkten, på fönsterbrädan, ja överrallt. Har försökt att med en liten fönsterskrapa skrapa bort färgknottret, men det går inte. Diskbänken är omöjlig för ytan i sig är knottrig.
Golv och soc..
Golv och sockel
Socklarna är dåliga och under diskbänken är den i upplösningstillstånd. Man har målat den en gång i tiden och då kladdade de färg på golvet. Jättesnyggt.
Köket
Köket
Visst ser det bra ut så här på avstånd, ja förutom färgvalet då. Jo då detta kök har allt. Det luktar rök, det är slitet och ofräscht. 
Vet inte hur många gånger vi har fått laga lådfronterna. Färg har vräkts på överallt. Den vita färgen har sprätt på golvet, på diskbänken, på fläkten, på de röda luckorna, ja överallt där man egentllgen inte vill ha den.
Bänkskivan suger åt sig fläckar från allt och den är full av skador. Spisplattorna ska vi ju inte tala om hur de ser ut.
Hur som helst var jag optimist och tänkte att jag kunde uthärda i detta kök för det var ju funktionsdugligt. Vi skulle ju fixa det inom en rätt så snar framtid..trodde jag ja.
Står bara inte ut i detta ofräscha kök. Spelar ju ingen roll hur man gnuggar och gnor, det ser ju halvskasigt ut i alla fall, och det ärnog det som är jobbigast, tillsammans med den unkna äckliga röklukten som sitter överallt.
Är jag bortskämd som säger att jag vantrivs i detta kök?
Trasigt trä..
Trasigt trätak
Åter igen; Talar för sig självt!
Takproblem
Takproblem
Ja, vad säger man...
Tittut
Tittut
Ja, luftcirkulationen blev ju i alla fall bra när detta skåp säckade ihop ;-)
Träligt
Träligt
Som sagt; Detta kök har olika träslag i varje vrå och hörn.
Trött
Trött
Enhetlighet eller estetik är inte ord som passar i samanhanget.
Tråkigt & t..
Tråkigt & Trångt
Knappt två personer ryms i detta lilla kök, än mindre en hel småbarnsfamilj. Lägg märke till den extra insatta hurtsen som är till för att få plats med kastrullerna.
Trasigt
Trasigt
Talar för sig självt!
Tusen träsl..
Tusen träslag
Detta kök har olika träslag i varje vrå och hörn.
annons
 
 
 
 

Glömt inloggningsuppgifter